Reikės tiek persikų, kiek jų telpa 0,5 l stiklainyje. Šis receptas yra paprastas būdas panaudoti gėrybes, kurios dažniausiai lieka išgėrus kompotą. Mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi. Toliau plakdami supilkite miltus bei įpilkite aliejaus. Ištepkite formą sviestu. Sudėkite į kepimo formą persikų gabalėlius ir ant viršaus supilkite tešlą. Kepkite 20-30min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Naudojau persikus, kurie, kaip minėjau, liko išgėrus kompotą. Manau, šiam pyragui tinka bet kokie vaisiai (t. y. ir konservuoti, ir nekonservuoti), vistiek gaunasi labai skaniai. Skanaus!
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
0.5 litro persikų
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Reikės tiek persikų, kiek jų telpa 0,5 l stiklainyje. Šis receptas yra paprastas būdas panaudoti gėrybes, kurios dažniausiai lieka išgėrus kompotą. Mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi. Toliau plakdami supilkite miltus bei įpilkite aliejaus. Ištepkite formą sviestu. Sudėkite į kepimo formą persikų gabalėlius ir ant viršaus supilkite tešlą. Kepkite 20-30min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Naudojau persikus, kurie, kaip minėjau, liko išgėrus kompotą. Manau, šiam pyragui tinka bet kokie vaisiai (t. y. ir konservuoti, ir nekonservuoti), vistiek gaunasi labai skaniai. Skanaus!