Kiaulienos sprandinę arba vištieną supjaustome kubeliais. Į 1,5 l vandenį, verdantį suberiame mėsą, prieskonius ir verdame apie 10-15 min. Po to sudedame pakepintą svogūną, pomidorus, ryžius ir sutrintą česnaką. Verdame dar apie 15 minučių.
Autorius: Salomėja
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinę arba vištieną supjaustome kubeliais. Į 1,5 l vandenį, verdantį suberiame mėsą, prieskonius ir verdame apie 10-15 min. Po to sudedame pakepintą svogūną, pomidorus, ryžius ir sutrintą česnaką. Verdame dar apie 15 minučių.