Avokadą perpjauti per pusę, pašalinti kauliuką ir išskobti visą minkštimą, kurį su trintuve sutrinti iki košelės konsinstencijos. Mango nulupti, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pomidorus ir svogūną supjaustyti ypač smulkiai. Česnaką išspausti. Viską gerai išmaišyti, pasūdyti, sudėti prieskonius ir supilti laimo sultis. Kalendrą smulkiai supjaustyti ir suberti į padažą. Šaldytuve palaikyti 1-2 val. Tinka prie čipsų, tortilijų, sūrių sausainėlių, šviežios duonos.
Avokadą perpjauti per pusę, pašalinti kauliuką ir išskobti visą minkštimą, kurį su trintuve sutrinti iki košelės konsinstencijos. Mango nulupti, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pomidorus ir svogūną supjaustyti ypač smulkiai. Česnaką išspausti. Viską gerai išmaišyti, pasūdyti, sudėti prieskonius ir supilti laimo sultis. Kalendrą smulkiai supjaustyti ir suberti į padažą. Šaldytuve palaikyti 1-2 val. Tinka prie čipsų, tortilijų, sūrių sausainėlių, šviežios duonos.