• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (granulės)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 800 gramų pievagrybių
  • 300 gramų grietinėlės
  • 25 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių ("Vegeta")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius išvirti ir apkepti svieste, supilti gietinėlę ir viską kepti kol užvirs.
    Po to viską supilame į gilesnį puodą, dar įpilame 1-1,5 stiklinės virinto vandens (priklausomai nuo to, kiek padažo norime gauti) ir verdame.
    Baigiant virti dar įpilame druskos, pipirų ir česnakų granulių, Vegetos pagal skonį, įdedame 2 šaukštus grietinės ir maišant supilame puodelyje ištirpintą bulvių krakmolą, nuo kurio padažas tirštėja.
    Padažas labai skanus prie karbonadų ir bulvių piurė.
    Skanaus.

Autorius: Judita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (granulės)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 800 gramų pievagrybių
  • 300 gramų grietinėlės
  • 25 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių ("Vegeta")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius išvirti ir apkepti svieste, supilti gietinėlę ir viską kepti kol užvirs.
    Po to viską supilame į gilesnį puodą, dar įpilame 1-1,5 stiklinės virinto vandens (priklausomai nuo to, kiek padažo norime gauti) ir verdame.
    Baigiant virti dar įpilame druskos, pipirų ir česnakų granulių, Vegetos pagal skonį, įdedame 2 šaukštus grietinės ir maišant supilame puodelyje ištirpintą bulvių krakmolą, nuo kurio padažas tirštėja.
    Padažas labai skanus prie karbonadų ir bulvių piurė.
    Skanaus.

Autorius: Judita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų