Tai itin greitai padaromas, vegetariškas, pikantiško ir įmantraus, bet gan švelnaus skonio pyragas, kuriam ypatingos egzotikos suteikia storas sluoksnis "Gardulės" garstyčių, ožkos sūris .
Kol atitirps tešlos lakštas, plonom apvaliom riekelėm supjaustom pomidorus ir ožkos sūrį. Atitirpusią tešlą nuo krašto iki krašto užtepam storu sluoksniu garstyčių, uždedam pomidorų griežinėlius, pasūdom, pabarstom pipirų. Tuomet uždedam sūrio griežnėlius, beriam rukolos ir užbarstom kmynų bei peletrūno.
Dedame ant kepimo popieriumi padengtos ar riebalais išteptos skardos ir kepame orkaitėje 220°C temperatūroje 25-30 min. Labai greita ir skanu.
Gero apetito!
Autorius: aurulis
INGREDIENTAI:
3 vienetai pomidorų pastos (dideli)
2 valgomieji šaukštai garstyčių ("Gardulės")
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kmynai, peletrūnas, pipirai)
Tai itin greitai padaromas, vegetariškas, pikantiško ir įmantraus, bet gan švelnaus skonio pyragas, kuriam ypatingos egzotikos suteikia storas sluoksnis "Gardulės" garstyčių, ožkos sūris .
Kol atitirps tešlos lakštas, plonom apvaliom riekelėm supjaustom pomidorus ir ožkos sūrį. Atitirpusią tešlą nuo krašto iki krašto užtepam storu sluoksniu garstyčių, uždedam pomidorų griežinėlius, pasūdom, pabarstom pipirų. Tuomet uždedam sūrio griežnėlius, beriam rukolos ir užbarstom kmynų bei peletrūno.
Dedame ant kepimo popieriumi padengtos ar riebalais išteptos skardos ir kepame orkaitėje 220°C temperatūroje 25-30 min. Labai greita ir skanu.