• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė vištiena ((viščiukas))
  • 1 galva česnakų
  • 1 pundelis petražolių
  • 1 sauja čiobrelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė vištiena ((viščiukas))
  • 1 galva česnakų
  • 1 pundelis petražolių
  • 1 sauja čiobrelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viščiuką įtrinti trinto česnako, druskos, pipirų, petražolių ir čiobrelių mišiniu ir virvele viščiuką surišti (estetiškai atrodys gražiau, o pati mėsa bus sultingesnė). Marinuoti 12 valandų. Kepti apie valandą laiko 200°C temp. orkaitėje ant grotelių (apačioje grotelių palikite kepimo skardą išklotą popieriumi, susidariusioms sultims nubėgti).

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų