Mėsos gabaliukus pakepinkite su aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus išilgai per pusę. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite mėsą, ant mėsos sudėkite svogūnų grežinėlius, pjaustytus grybus ir užpilkite majonezu.
Kepkite: 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus apibarstykite svogūnų laiškais.
skanaus :)
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
šiek tiek svogūnų
500 gramų kiaulienos (strogonovas)
300 gramų majonezo
250 gramų pievagrybių
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsos gabaliukus pakepinkite su aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus išilgai per pusę. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite mėsą, ant mėsos sudėkite svogūnų grežinėlius, pjaustytus grybus ir užpilkite majonezu.
Kepkite: 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus apibarstykite svogūnų laiškais.