• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 600 gramų obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išminkome tešlą, iš tam skirtų produktų, ir paliekame apie 2-3 valandas šaltoje vietoje. Obuolius išvalome, supjaustome skiltelėmis, apibarstome cinamonu ir cukrumi, išmaišome. Išėmę tešlą, ją padaliname i dvi dalis. Imame vieną dalį ir iškočiojame ant gauto "blyno" užbarstome obuolių, tuomet susukame kaip vyniotinį, kraštus užlenkiame, kad kepant neišbėgtų sultys. Aptepame išplaktu kiaušiniu. Tą patį padarome ir su antru tešlos gabalėliu. Abu vyniotinius dedame į įkaitusią orkaitę ir kepame 200-180 temperatūroje apie 30 min. labai skanu :) o kam truks saldumo, galite siek tiek cukraus įdėti i tešlą.

Autorius: Darija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 600 gramų obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išminkome tešlą, iš tam skirtų produktų, ir paliekame apie 2-3 valandas šaltoje vietoje. Obuolius išvalome, supjaustome skiltelėmis, apibarstome cinamonu ir cukrumi, išmaišome. Išėmę tešlą, ją padaliname i dvi dalis. Imame vieną dalį ir iškočiojame ant gauto "blyno" užbarstome obuolių, tuomet susukame kaip vyniotinį, kraštus užlenkiame, kad kepant neišbėgtų sultys. Aptepame išplaktu kiaušiniu. Tą patį padarome ir su antru tešlos gabalėliu. Abu vyniotinius dedame į įkaitusią orkaitę ir kepame 200-180 temperatūroje apie 30 min. labai skanu :) o kam truks saldumo, galite siek tiek cukraus įdėti i tešlą.

Autorius: Darija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų