Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.
Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo. Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite. Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min. Valgyti atvėsusį.
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus (įdarui)
100 gramų cukraus (tešlai)
3 vienetai obuolių
350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
200 mililitrų grietinėlės (įdarui)
400 gramų varškės (įdarui)
150 gramų sviesto (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.
Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo. Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite. Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min. Valgyti atvėsusį.