• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas margarino ("Vilnius", pakeliais)
  • 7/10 kilogramo obuolių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 vienetai ledų (rutuliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną „Vilnius“ kepiniams sušaldome kameroje ir sutarkuojame per stambia tarką. Pilame cukrų ir miltus bei rankomis atsargiai viską sumaišome, kad gautųsi tolygūs trupinėliai. 2/3 tešlos (trupinių) supilame į skardą (išteptą margarinu) ir suspaudžiame. Ant jos dedame tarkuotus obuolius, paskanintus cukrumi ir cinamonu (pagal skonį), o ant viršaus užbarstyome likusius trupinius. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 40-50 min. (kol gražiai paruduos paviršius). Patiekti karštą su ledais (labiausiai tinka vaniliniai ir šokoladiniai). Greita ir be proto skanu!

Autorius: Konstancija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas margarino ("Vilnius", pakeliais)
  • 7/10 kilogramo obuolių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 vienetai ledų (rutuliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną „Vilnius“ kepiniams sušaldome kameroje ir sutarkuojame per stambia tarką. Pilame cukrų ir miltus bei rankomis atsargiai viską sumaišome, kad gautųsi tolygūs trupinėliai. 2/3 tešlos (trupinių) supilame į skardą (išteptą margarinu) ir suspaudžiame. Ant jos dedame tarkuotus obuolius, paskanintus cukrumi ir cinamonu (pagal skonį), o ant viršaus užbarstyome likusius trupinius. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 40-50 min. (kol gražiai paruduos paviršius). Patiekti karštą su ledais (labiausiai tinka vaniliniai ir šokoladiniai). Greita ir be proto skanu!

Autorius: Konstancija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų