• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 200 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išsukite, kol cukrus nebegirgždės.
    Tuomet suberkite miltus, sudėkite nugesintą sodą ir viską gerai išmaišykite.
    Tešla turi būti šiek tiek tirštesnė nei blynų.
    Kol tešlos masė brinksta, galite pasidaryti įdarą.
    Nuplautus obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
    Supjaustytus obuolius apibarstykite cinamonu ir cukrumi.
    Ištepkite skardą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais.
    Į paruoštą skardą pirmiausia sudėkite įdarą, paskui tešlą.
    Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    Pyragą skaniausia valgyti šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Rimantė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 200 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite, supilkite cukrų ir gerai išsukite, kol cukrus nebegirgždės.
    Tuomet suberkite miltus, sudėkite nugesintą sodą ir viską gerai išmaišykite.
    Tešla turi būti šiek tiek tirštesnė nei blynų.
    Kol tešlos masė brinksta, galite pasidaryti įdarą.
    Nuplautus obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
    Supjaustytus obuolius apibarstykite cinamonu ir cukrumi.
    Ištepkite skardą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais.
    Į paruoštą skardą pirmiausia sudėkite įdarą, paskui tešlą.
    Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    Pyragą skaniausia valgyti šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų