INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 177 gramai cukraus (rudasis)
- 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 0.5 kilogramo morkų
- 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
- 0.5 kilogramo obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 237 gramai kvietinių miltų
- 237 gramai kvietinių miltų (rupūs)
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
Skanaus.
Autorius: http://forelle.blogas.lt