Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis. Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius. Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja. Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
1.5 kilogramo obuolių
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
250 gramų varškės
2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
4 valgomieji šaukštai mineralinio vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis. Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius. Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja. Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.