PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 asmenims (apie 12 vnt.)
Obuolius supjaustykite į 12 labai plonų skiltelių. Likusią obuolių dalį
sutarkuokite. Tada įmuškite kiaušinius, sudėkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, SANTA MARIA prieskonius, pasukas ir sviestą. Viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ant nedidelės ugnies. Sudėkite 3–4 obuolių skilteles, ant kiekvienos užpilkite po pusę šaukštelio cukraus ir ant viršaus uždėkite tešlos, kad gautųsi 3–4 blynai. Kepkite, apversdami vieną kartą, apie 2 min. iš abiejų pusių, kol blynai paruduos.
Patiekite su čiobrelių ir varškės kremu.
Varškės kremas su čiobreliais:
išplakite grietinėlę su cukrumi ir SANTA MARIA prieskoniais. Įdėkite varškę ir gerai išmaišykite.