Obuolius nulupkite, išimkite jų sėklalizdžius ir supjaustykite obuolius skiltelėmis. Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sviestui ištirpus sudėkite į karštą keptuvę medų, cinamoną ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų. Galiausiai sudėkite į keptuvę obuolių skilteles ir sumažinę ugnį pakepinkite skilteles, kad abi pusės gražiai pagelstų ir apskrustų. Taip paruošti obuoliai puikiai tinka valgyti vieni arba prie ledų bei lietinių blynų. Skanaus!
Autorius: Mingailė
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
4 valgomieji šaukštai medaus
3 vienetai obuolių
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupkite, išimkite jų sėklalizdžius ir supjaustykite obuolius skiltelėmis. Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Sviestui ištirpus sudėkite į karštą keptuvę medų, cinamoną ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų. Galiausiai sudėkite į keptuvę obuolių skilteles ir sumažinę ugnį pakepinkite skilteles, kad abi pusės gražiai pagelstų ir apskrustų. Taip paruošti obuoliai puikiai tinka valgyti vieni arba prie ledų bei lietinių blynų. Skanaus!