INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 50 gramų ryžių (virti)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekės)
- 250 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą įdedam petražoles, smulkiai pjaustytus svogūnus, ryžius, kiaušinius, prieskonius, išmirkytas duonos riekeles (prieš tai nusunkiam skysčius) ir gerai išminkome. Faršą iškočiojame (tam galime panaudoti padėklą tešlai), užbarstome sutarkuotą sūrį ir susukame faršo vyniotinį, dedame jį į silikoninę formą, įpilame truputėlį vandens ir kepame. Prieš baigdami kepti užbarstome tarkuoto fermentinio sūrio ir paliekame orkaitėje 2 min, kol išsilydys sūris.
REKLAMA