• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 stiklinės spanguolių (sultys)
  • 800 gramų jautienos kepenų (arba veršio)
  • šiek tiek druskos
  • 2.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
  • 3 stiklinės grietinės (plakta)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve.
    Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų