• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 1 kondensuoto pieno
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 500 gramų tešlos (MANTINGA bemielė (sluoksniuota))

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 1 kondensuoto pieno
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 500 gramų tešlos (MANTINGA bemielė (sluoksniuota))

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
    Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
  2. Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
  3. Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų