REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlos masė:
pieną, kiaušinį, aliejų (3 šaukštus), druską, cukrų, mieles gerai išmaišyti.
Dėti miltų tiek, kad tešla lengvai minkytųsi ir neliptų prie rankų.
Iškočioti 2 lakštus ir dėti į skardą (ant kepimo popieriaus).
Lakštus patepti likusiu aliejumi, pabarstyti picos prieskoniais (2 šaukšteliais), dėti tarkuotą dešrą ir sūrį. Kepti apie 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje. - Picos padažas:
majonezą, pomidorų padažą, česnaką (išspausti), picos prieskonius (2 šaukštelius) ir vandenį sumaišyti.
Padažas labai skanus, jei tiršta, galima dar truputį vandens.
REKLAMA