Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
180 gramų cukraus
75 gramai krakmolo
4 vienetai kiaušinių
60 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
350 mililitrų uogienės (juodųjų serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!