Sviestą sutrinkite su cukrumi. Įmuškite kiaušinį, sudėkite trynius ir viską išplakite. Supilkite grietinę ir viską išmaišykite. Supilkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir 4 šaukštus miltų, viską išmaišykite. Vėl įdėkite 4 šaukštus miltų ir išmaišykite. Taip vis dėkite miltus, kol gausis minkoma masė. Tada viską išverskite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite. Suformuokite sausainius ir 200 laipsnių temperatūroje kepkite kol, lengvai parus. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
4 stiklinės kvietinių miltų
100 gramų sviesto
100 gramų grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sutrinkite su cukrumi. Įmuškite kiaušinį, sudėkite trynius ir viską išplakite. Supilkite grietinę ir viską išmaišykite. Supilkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir 4 šaukštus miltų, viską išmaišykite. Vėl įdėkite 4 šaukštus miltų ir išmaišykite. Taip vis dėkite miltus, kol gausis minkoma masė. Tada viską išverskite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite. Suformuokite sausainius ir 200 laipsnių temperatūroje kepkite kol, lengvai parus. Skanaus.