REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Migdolus pakepame orkaitėje arba keptuvėje be riebalų, kad taptų traškūs.
- Sumaišom varškę su cukrumi ir šaukštu grietinės. Jei varškė riebi, grietinės nereikia.
- Sviestą ištirpiname ir pilame į masę, gerai išmaišome.
- Dedame miltų tiek, kad masę būtų lengva formuoti ir ji neliptų prie rankų, o burbuliukas nesubliūkštų.
- iš tešlos formuojame kąsnio dydžio rutuliukus, slepiame juose riešutą ir voliojame kokoso drožlėse arba pabarstukuose.
- Dedame kokiai valandai į šaldytuvą, kad sustingtų. ( Bet jai labai nekantraujate, galima valgyti iš karto).
Mėgaujamės :)
REKLAMA