Iš miltų, druskos ir kiaušinių užminkyti makaronų tešlą, po 15 minučių plonai iškočioti ir supjaustyti, pageidaujamo pločio makaronus. Puode užvirti vandenį, sudėti makaronas ir įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Po 2-3 min. išvirusios makaronus nukošti. Sviestą sumaišyti su grūstu česnaku bei smulkintomis petražolėmis, krapais ar špinatais, pagardinti maltais pipirais, druska ir sumaišyti su virtais makaronais.
Autorius: rm
INGREDIENTAI:
3 česnakų
4 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
5 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, druskos ir kiaušinių užminkyti makaronų tešlą, po 15 minučių plonai iškočioti ir supjaustyti, pageidaujamo pločio makaronus. Puode užvirti vandenį, sudėti makaronas ir įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Po 2-3 min. išvirusios makaronus nukošti. Sviestą sumaišyti su grūstu česnaku bei smulkintomis petražolėmis, krapais ar špinatais, pagardinti maltais pipirais, druska ir sumaišyti su virtais makaronais.