• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, druskos ir kiaušinių užminkyti makaronų tešlą, po 15 minučių plonai iškočioti ir supjaustyti, pageidaujamo pločio makaronus. Puode užvirti vandenį, sudėti makaronas ir įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Po 2-3 min. išvirusios makaronus nukošti. Sviestą sumaišyti su grūstu česnaku bei smulkintomis petražolėmis, krapais ar špinatais, pagardinti maltais pipirais, druska ir sumaišyti su virtais makaronais.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, druskos ir kiaušinių užminkyti makaronų tešlą, po 15 minučių plonai iškočioti ir supjaustyti, pageidaujamo pločio makaronus. Puode užvirti vandenį, sudėti makaronas ir įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus. Po 2-3 min. išvirusios makaronus nukošti. Sviestą sumaišyti su grūstu česnaku bei smulkintomis petražolėmis, krapais ar špinatais, pagardinti maltais pipirais, druska ir sumaišyti su virtais makaronais.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų