• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (kumpis)
  • 3 galvos svogūnų
  • 1 galva česnakų
  • šiek tiek pieno
  • 300 mililitrų druskos
  • 1 pakelis kiaulienos ((kiaulės žarnos))
  • šiek tiek prieskonių ((žolelės))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (kumpis)
  • 3 galvos svogūnų
  • 1 galva česnakų
  • šiek tiek pieno
  • 300 mililitrų druskos
  • 1 pakelis kiaulienos ((kiaulės žarnos))
  • šiek tiek prieskonių ((žolelės))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną, svogūną, česnaką sumalame mėsmale. Supilame pieną, suberiam prieskonines žoleles, pagardiname druska, pipirais. Viską išmaišome. Žarnas išplauname. Mėsos masę sudedam į žarnas ir užrišame galiukus. Gaminti reiktu savo nuožiūrą: virti, kepti, kepti ant žarijų ir pan. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų