Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas ir svogūną. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek laurų lapų
2 vienetai morkų
šiek tiek petražolių (šaldytos)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaulės kojų
2 vienetai kiaulės ausų
šiek tiek druskos
1 vienetas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas ir svogūną. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.