• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (šaldytos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaulės kojų
  • 2 vienetai kiaulės ausų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas ir svogūną. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (šaldytos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaulės kojų
  • 2 vienetai kiaulės ausų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas ir svogūną. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų