• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 4 stiklinės miltai ( smulkiai maltų kietagrūdžių kviečių)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • Tešlos raugui:
  • 50 gramų mielių (šviežios)
  • 240 mililitrų vandens (38-40 ̊C temperatūros)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • Pomidorų padažui:
  • 2 skardinės pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 skiltelės česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 5 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek čiobrelių (džiovinti (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek bazilikų (džiovintas (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 400 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
  • 2 vienetai sūris (mocarela, rutuliukai)
  • 200 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 200 gramų kumpio
  • 1 pundelis bazilikų (šviežias (arba 50 g gražgarsčių))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 4 stiklinės miltai ( smulkiai maltų kietagrūdžių kviečių)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • Tešlos raugui:
  • 50 gramų mielių (šviežios)
  • 240 mililitrų vandens (38-40 ̊C temperatūros)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • Pomidorų padažui:
  • 2 skardinės pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 skiltelės česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 5 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek čiobrelių (džiovinti (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek bazilikų (džiovintas (arba šakelė šviežių))
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 400 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
  • 2 vienetai sūris (mocarela, rutuliukai)
  • 200 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 200 gramų kumpio
  • 1 pundelis bazilikų (šviežias (arba 50 g gražgarsčių))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų