INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 4 stiklinės miltai ( smulkiai maltų kietagrūdžių kviečių)
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 vienetas kiaušinių
- Tešlos raugui:
- 50 gramų mielių (šviežios)
- 240 mililitrų vandens (38-40 ̊C temperatūros)
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- Pomidorų padažui:
- 2 skardinės pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 4 skiltelės česnakų
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 5 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos (arba šakelė šviežių))
- šiek tiek čiobrelių (džiovinti (arba šakelė šviežių))
- šiek tiek raudonėlių (džiovinti (arba šakelė šviežių))
- šiek tiek bazilikų (džiovintas (arba šakelė šviežių))
- šiek tiek pipirai
- šiek tiek druskos
- Įdarui:
- 400 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
- 2 vienetai sūris (mocarela, rutuliukai)
- 200 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
- 200 gramų pievagrybių
- 200 gramų kumpio
- 1 pundelis bazilikų (šviežias (arba 50 g gražgarsčių))
Paruošimo laikas: Apie 1 val.