• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (file)
  • šiek tiek agurkų (švieži)
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 pakelis tešlos (bemielė)
  • Aptepimui:
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių ((morkų))
  • Papuošimui:
  • šiek tiek salotų (ar kiti žalumynai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (file)
  • šiek tiek agurkų (švieži)
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 pakelis tešlos (bemielė)
  • Aptepimui:
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių ((morkų))
  • Papuošimui:
  • šiek tiek salotų (ar kiti žalumynai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos lakštą supjaustyti į 1 cm storio juostas. Tada iš folijos susukite vamzdelius, kad gautųsi kūgio forma, o aplink juos apvyniokite tešlos juosteles. Paruoštus suktinius sudėkite ant skardos išklotos kepimo popieriumi ir aptepkite pomidorų padažo ir morkų sulčių mišiniu. Vamzdelius kepkite orkaitėje apie 15 min.
  2. Į indą sudėkite susmulkintą vištieną, smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinius, kubeliais pjaustytus šviežius agurkus bei krapus. Išmaišykite salotas su majonezu.
  3. Salotomis prikimškite atvėsusius vamzdelius ir papuoškite juos salotų lapais, jog atrodytų kaip tikros morkytės.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų