INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 1.5 stiklinės cukraus
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- 3 stiklinės morkų (tarkuotos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 1 stiklinė razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio inde sumaišome miltus, sodą, druską, cinamoną, muskatą bei imbierą.
Dideliame inde mikseriu plakame cukrų ir aliejų.
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Į šį mišinį supilame miltus ir viską gerai sumaišome.
Tada dedame morkas, razinas bei riešutus ir vėl viską gerai sumaišome.
Pasirinktą formą išklojame kepimo popieriumi ir į ją supilame tešlą.
Kepame apie 40 minučių 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus
Autorius: fdiscover.blogspot.com