• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kardamono (žalias, ankštis)
  • 3 vienetai morkų (nedidelės, griežinėliais)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pabarstymui)
  • 125 mililitrai grietinėlės (liesa)
  • šiek tiek druskos
  • 175 gramai tešlos (trapi)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kardamono (žalias, ankštis)
  • 3 vienetai morkų (nedidelės, griežinėliais)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pabarstymui)
  • 125 mililitrai grietinėlės (liesa)
  • šiek tiek druskos
  • 175 gramai tešlos (trapi)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant pabarstyto miltais paviršiaus iškočiokite tešlą ir ja išklokite 7 cm skersmens 6-8 formeles (aš naudojau didesnę skardą, bet rašau kaip recepte yra, o jūs galite bandyti pyragaičius mažus). Jas uždenkite folija ir pupelėmis. Kepkite jas su uždengta folija min. 180 C įkaitusioje orkaitėjė ir dar tiek pat laiko kepkite nuėmus foliją.

    Morkas ir kardamoną sudėtį į puodą ir užvirus pavirkite 2 minutes, kol suminkštės kardamonas. Susmulkintą kardamoną sumaišykite su grietinėle ir kiaušiniu. Berkite pipirų, druskos. Kepkite įkaitusioje orkaitėje 5- 10 minučių.

    Patiekti šiltus.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų