• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto apelsinų
  • 200 gramų aviečių
  • 250 gramų cukraus (smulkus)
  • 4 vienetai persikų (konservuoti)
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltymus išplakti iki standžių putų.
    Po šaukštelį, pastoviai plakant, suberti cukrų. Turi gautis lygi, blizganti masė.
    Ant kepimo popieriaus išbraižyti 4 10-12 cm diametro skritulius.
    Į skritulius sukrėsti tešlą ir padaryti viduryje duobutę.
    Kepti 100 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
    Blenderyje sutrinti avietes su pusės apelsino sultimis.
    Gautą padažą palaikyti šaldytuve 30 min.
    Grietinėlę suplakti.
    Į atvėsusių morengų vidurį įkrėsti grietinėlės, įspausti persiko puselę ir aplieti avietiniu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto apelsinų
  • 200 gramų aviečių
  • 250 gramų cukraus (smulkus)
  • 4 vienetai persikų (konservuoti)
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltymus išplakti iki standžių putų.
    Po šaukštelį, pastoviai plakant, suberti cukrų. Turi gautis lygi, blizganti masė.
    Ant kepimo popieriaus išbraižyti 4 10-12 cm diametro skritulius.
    Į skritulius sukrėsti tešlą ir padaryti viduryje duobutę.
    Kepti 100 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
    Blenderyje sutrinti avietes su pusės apelsino sultimis.
    Gautą padažą palaikyti šaldytuve 30 min.
    Grietinėlę suplakti.
    Į atvėsusių morengų vidurį įkrėsti grietinėlės, įspausti persiko puselę ir aplieti avietiniu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų