INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vištienos kepenėlių
- šiek tiek druskos
- 100 aliejaus
- šiek tiek prieskonių (žolelės, kokias mėgstate)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti ir išvalyti kepenis.
Pamarinuoti aliejuje ir prieskoninėse žolėse, pabarstyti druskos ir pipirų. Palaikyti apie 1 valandą šaldytuve.
Kepenėlės labai greit iškepa, nes yra minkštos. Kepame 5- 7 minutes grilyje arba kiek ilgiau orkaitėje.
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vištienos kepenėlių
- šiek tiek druskos
- 100 aliejaus
- šiek tiek prieskonių (žolelės, kokias mėgstate)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti ir išvalyti kepenis.
Pamarinuoti aliejuje ir prieskoninėse žolėse, pabarstyti druskos ir pipirų. Palaikyti apie 1 valandą šaldytuve.
Kepenėlės labai greit iškepa, nes yra minkštos. Kepame 5- 7 minutes grilyje arba kiek ilgiau orkaitėje.
Autorius: Monika
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI