šiek tiek prieskonių (druska, pipirai santa marijos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą išminkyti su prieskoniais (druska, pipirais), kiaušiniu ir įmaišyti miltus. Pusę moliūgo reikiamo kiekio sumalti,o likusį nuskusti su skustuku plonom griežinėlėm. Išminkius mėsą, imti po nedidelį gabalėlį ir apsukti su moliūgo juostelėmis ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol mėsa iškeps ir gražiai apskrus moliūgas. Garnyrui naudoti virtas bulves ir agurkėlius marinuotus, bei papuošti pedtražolėmis ir krapais. Galima ir su kitokiomis daržovėmis. Skanaus!
Autorius: meja
INGREDIENTAI:
400 gramų moliūgų
400 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (druska, pipirai santa marijos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą išminkyti su prieskoniais (druska, pipirais), kiaušiniu ir įmaišyti miltus. Pusę moliūgo reikiamo kiekio sumalti,o likusį nuskusti su skustuku plonom griežinėlėm. Išminkius mėsą, imti po nedidelį gabalėlį ir apsukti su moliūgo juostelėmis ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol mėsa iškeps ir gražiai apskrus moliūgas. Garnyrui naudoti virtas bulves ir agurkėlius marinuotus, bei papuošti pedtražolėmis ir krapais. Galima ir su kitokiomis daržovėmis. Skanaus!