• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų moliūgų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas salierų
  • 2 skiltelės česnakų (stiebas)
  • 1 litras sultinio
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek pipirai
  • 40 gramų sūris (tarkuotas)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų moliūgų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas salierų
  • 2 skiltelės česnakų (stiebas)
  • 1 litras sultinio
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek pipirai
  • 40 gramų sūris (tarkuotas)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti ir nedideliais kubeliais supjaustyti moliūgą.
  2. Užvirinti sultinį ir į jį sudėti supjaustytą moliūgą. Pavirti apie 10 min.
  3. Nulupti svogūną ir česnaką ir smulkiai supjaustyti. Nuskusti ir sutarkuoti morką bei smulkiai supjaustyti saliero stiebą.
  4. Svogūną, česnaką , morkas ir salierą pakepinti keptuvėje apie 5 min.
  5. Tuomet dėti kepintas daržoves į sultinį su moliūgu bei pavirti apie 5 min. Įdėti prieskonių ir viską susmulkinti su trintuvu.
  6. Supilti grietinėlę, viską užvirinti, pilti į dubenėlius ir užbarstyti sūriu.

    Skanaus!

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų