Kava ir moliūgai neatsiejami rudens akcentai. O juk ne už kalnų ir Helovynas! Taigi, kodėl gi nesujungus abiejų į vieną ir nepasimėgavus ilgu šaltu rudens vakaru Mėgstantiems kavą su aštriu skoniu imbiero galima dėti daugiau, o smaližiams - nepagailėti medaus. Moliūgų tyrės labai sunku rasti... Naudojau pirktą iš kūdikių maisto skyriaus.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 150 mililitrų pieno
- 60 mililitrų kavos (espreso)
- 1 valgomasis šaukštas moliūgų tyrės
- 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
- 1 žiupsnelis cinamono
- 1 žiupsnelis malto imbiero
- Papuošimui:
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 1 saujelė kavos (pupelės)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į nedidelį puodą supilti pieną, sukrėsti moliūgų tyrę, įberti prieskonių. Viską pašildyti ir išplakti iki standžių putų.
- Į aukštą taurę supilti maždaug pusę pieno, tada supilti kavą. Tada šaukštu sudėti likusį pieną ir putas.
- Papuošti cinamono lazdele ir kavos pupelėmis.
REKLAMA