REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame moliūgą burokine tarka, susmulkiname šokoladą. Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos, cukrumi (1,25 stiklinės) ir vaniliniu cukrumi. Į išplaktus kiaušnius sudedame jogurtą, išplakame. Į gautą masę supilame aliejų, tarkuotą moliūgą. Gerai išmaišome. Suberiame miltus, kepimo miltelius. Viską gerai išmaišome (turi gautis grietinės tirštumo masė). Įmaišome šokoldao gabalėlius.
- Gautą duonelės masę, supilame į duonai skirtą kepti formą. Masės viršų apiberiame cukraus (1 v.š.) ir cinamono mišiniu. Kepame vidutinio kaitrumo orkaitėje (175 °C temp. ) apie 1 val.
REKLAMA