Moliūgo minkštimą sutarkuoti su stambia tarka. Kiaušinį išplakti ir sumaišyti su moliūgo tarkiu, cukrumi, miltais ir pusės apelsino sutarkuota žievele. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Valgyti su grietine, uogiene, ledais, medumi.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto apelsinų
2 valgomieji šaukštai cukraus
300 gramų moliūgų
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgo minkštimą sutarkuoti su stambia tarka. Kiaušinį išplakti ir sumaišyti su moliūgo tarkiu, cukrumi, miltais ir pusės apelsino sutarkuota žievele. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Valgyti su grietine, uogiene, ledais, medumi.