• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 vienetas obuolių (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas bananų
  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 žiupsneliai vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 20 gramų šokoladas
  • 1 vienetas kiaušinių
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 vienetas obuolių (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas bananų
  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 žiupsneliai vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 20 gramų šokoladas
  • 1 vienetas kiaušinių
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, cukraus,vanilinio cukraus ir vandens maišyti grietinės tirštumo tešlą.
  2. Nesupjaustant obuolio išpjauti jo sėklas,o patį obuolį skersai supjaustyti tuščiaviduriais žiedeliais. Galima pjauti per pusę ir pjaustyti pusiniais žiedeliais.
  3. Apelsiną nulupti ir supjaustyti apvaliais griežinėliais.
  4. Bananą pjauti per pusę ir įstrižai.
  5. Vaisius mirkyti paruoštoje tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje.
  6. Šokoladą ištirpinti su trupučiu vandens ir apšlakstyti juo iškepusius vaisius.
    Patiekti karštus,skaniau.

    Skanaus deserto mažiesiems! :) (tinka ir suaugusiems)

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų