REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinio, cukraus,vanilinio cukraus ir vandens maišyti grietinės tirštumo tešlą.
- Nesupjaustant obuolio išpjauti jo sėklas,o patį obuolį skersai supjaustyti tuščiaviduriais žiedeliais. Galima pjauti per pusę ir pjaustyti pusiniais žiedeliais.
- Apelsiną nulupti ir supjaustyti apvaliais griežinėliais.
- Bananą pjauti per pusę ir įstrižai.
- Vaisius mirkyti paruoštoje tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje.
- Šokoladą ištirpinti su trupučiu vandens ir apšlakstyti juo iškepusius vaisius.
Patiekti karštus,skaniau.
Skanaus deserto mažiesiems! :) (tinka ir suaugusiems)
REKLAMA