• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų veršienos (kepenys)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 120 gramų kiaulės šoninės (juostelėmis)
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų sultinio (jautienos)
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų veršienos (kepenys)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 120 gramų kiaulės šoninės (juostelėmis)
  • šiek tiek druskos
  • 500 mililitrų sultinio (jautienos)
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuveje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus,pjaustyta morkyte, šoninę ir vis pamaišydami kepkite ant silpnos ugnies - kol svogūnai suminkštės, o šoninė taps traški. Sudėkite kepenis ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Paskui išimkite kiaurasamčiu ir padėkite šiltai. Į keptuvę suberkite miltus ir maišydami kepkite 1 minutę. Supilkite sultinį ir maišydami užvirinkite - padažas turi sutirštėti.

    Supilkite pomidorų padažą, medų, smulkintą česnakėlį, pagardinkite druska bei pipirais. Vėl sudėkite svogūnus, šoninę, kepenis, uždenkite ir pakaitinkite 5 minutes.

    Skanaus!

    Patiekite su karštomis bulvėmis, agurkėliais ar ryžiais bei pomidorais. Labai tiks ir su raugintais kopūstais!

Autorius: justele

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų