Duoną supjaustome kubeliais ir apkepiname ant aliejaus. Morkas ir česnaką sutarkuojame burokone tarka, sudedame nuplautas konservuotas pupeles, pasūdome, dedame majonezą ir išmaišome. Kepintą duoną dedame prieš patiekiant į stalą, nes jei dėsime anksčiau ji sumirks ir bus ne taip skanu.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
3 vienetai morkų (didelės)
1 vienetas pupelių (konservuotos, indelis)
4 vienetai juodos duonos (riekės)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duoną supjaustome kubeliais ir apkepiname ant aliejaus. Morkas ir česnaką sutarkuojame burokone tarka, sudedame nuplautas konservuotas pupeles, pasūdome, dedame majonezą ir išmaišome. Kepintą duoną dedame prieš patiekiant į stalą, nes jei dėsime anksčiau ji sumirks ir bus ne taip skanu.