• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų kiaulės lašinių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1/3 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius suplakti su druska.
    Miltus išsijoti, juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandenį, sudėti grietinę, kiaušinius ir pusę porcijos smulkiai supjaustytų lašinukų.
    Išminkyti tešlą ir palaikyti ją šaldytuve 20 min.
    Tada tešlą padalinti į keletą dalių ir kiekvieną dalį iškočioti į pailgą dešrą, kurią supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tešlos gabaliukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol miltinukai iškils į paviršių.
    Įkaitinti keptuvėje sviestą ir į jį sudėti miltinukus, pakepinti 4 min. ir sudėti į atskirą indą.
    Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinti likusius lašinukus ir sudėti juos ant miltinukų, išmaišyti.

Autorius: Natalja

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų kiaulės lašinių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1/3 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius suplakti su druska.
    Miltus išsijoti, juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandenį, sudėti grietinę, kiaušinius ir pusę porcijos smulkiai supjaustytų lašinukų.
    Išminkyti tešlą ir palaikyti ją šaldytuve 20 min.
    Tada tešlą padalinti į keletą dalių ir kiekvieną dalį iškočioti į pailgą dešrą, kurią supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tešlos gabaliukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol miltinukai iškils į paviršių.
    Įkaitinti keptuvėje sviestą ir į jį sudėti miltinukus, pakepinti 4 min. ir sudėti į atskirą indą.
    Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinti likusius lašinukus ir sudėti juos ant miltinukų, išmaišyti.

Autorius: Natalja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų