Sausainius sutrupinti kuo smulkiau, taip pat sutrupinti vaflius. Sviestą iširpinti ir sumaišyti su kondencuotu pienu, gautą masę užpilti ant sausainių, vaflių bei riešutų, viską labai gerai išmaišyti ir sudėti į formą. Sūrelį supjaustyti gabaliukais, sulaužyti šokoladą, ir įpylus šiek tiek pieno viską ištirpinti. Gautą masę pilti į formą ant sausainių, vaflių bei riešutų. Laikyti šaldytuve kol sustings. Skanaus.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
2 saujos lazdyno reišutų
šiek tiek pieno
2 vienetai sausainių (pakeliai)
100 gramų pieniško šokolado
1 vienetas varškės (sūrelis)
200 gramų sviesto
1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
2 vienetai vaflių (pakeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sutrupinti kuo smulkiau, taip pat sutrupinti vaflius. Sviestą iširpinti ir sumaišyti su kondencuotu pienu, gautą masę užpilti ant sausainių, vaflių bei riešutų, viską labai gerai išmaišyti ir sudėti į formą. Sūrelį supjaustyti gabaliukais, sulaužyti šokoladą, ir įpylus šiek tiek pieno viską ištirpinti. Gautą masę pilti į formą ant sausainių, vaflių bei riešutų. Laikyti šaldytuve kol sustings. Skanaus.