• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus pudros
  • 0.5 arbatinio šaukštelio migdolų (ekstraktas)
  • 100 gramų migdolų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 90 gramų juodojo šokolado (drožlės)
  • 250 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai parus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus pudros
  • 0.5 arbatinio šaukštelio migdolų (ekstraktas)
  • 100 gramų migdolų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 90 gramų juodojo šokolado (drožlės)
  • 250 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai parus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų