Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai parus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
125 gramai cukraus pudros
0.5 arbatinio šaukštelio migdolų (ekstraktas)
100 gramų migdolų (smulkinti)
1 vienetas kiaušinių (trynys)
250 gramų kvietinių miltų
90 gramų juodojo šokolado (drožlės)
250 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai parus.