Į išvirtą mėsos sultinį dedame miežines kruopas, svieste pakepintus svogūnus, morkas, marinuotų pomidorų ir kopūstus. Verdame 15 min. Po to įdedame sūdytų rūgštynių, prieskonių ir paverdame 5 min. Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
200 gramų kopūstų
1 vienetas morkų
2 vienetai pomidorų pastos (marinuoti)
250 gramų rūgštynių (sūdytos)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
5 litrai sultinio
šiek tiek prieskonių
500 gramų miežinių kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į išvirtą mėsos sultinį dedame miežines kruopas, svieste pakepintus svogūnus, morkas, marinuotų pomidorų ir kopūstus. Verdame 15 min. Po to įdedame sūdytų rūgštynių, prieskonių ir paverdame 5 min. Skanaus.