• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų aliejaus
  • 80 gramų sviesto
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pašildytą pieną suberiamos sutrupintos mielės, miltai, įmušamas kiaušinis, supilamas tirpintas sviestas (40 g), pasūdoma. Tešla gerai išplakama ir padedama šiltai, kad pakiltų. Puode užvirinamas vanduo su aliejumi ir druska. Vandeniu suvilgytu šaukštu tešla dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami uždengtame puode. Išvirę kiaurasamčiu išgriebiami į pašildytą pusdubenį, užpilami likusiu sviestu ir apibarstomi džiūvėsėliais. Galima šiuos kukulius užpilti ir mėgstamu padažu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų