Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val. Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių. Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę. Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
25 gramai margarino
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
18 vienetų dešrelių (mažos)
75 mililitrai pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (virimui)
35 gramai mielių (presuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val. Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių. Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę. Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos. Skanaus.