• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (sėklos)
  • 1 sauja svogūnų (laiškai)
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 sauja mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo citrinos nutarkuoti žievelę.
    Svogūnėlius ir mėtas nuplauti ir nusausinti.
    Mėtos lapelius atskirti nuo stiebų. Lapelius ir svogūnų laiškus susmulkinti.
    Kalendros žirnelius sutrinti trintuvėje.
    Į trintuvę sudėti mėtas, svogūnėlius, citrinos žievelę, druską ir trinti iki vientisos košelės.
    Šonkaulius padalinti, kad vienoje porcijoje būtų po 2 kauliukus.
    Tada juos sudėti į indą su mėtų košele, ištrinti ja mėsą, uždengti ir palaikyti šaldytuve 2 val.
    Ant kepimo skardos patiesti folgą, ištepti aliejumi ir sudėti šonkaulius.
    Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (sėklos)
  • 1 sauja svogūnų (laiškai)
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 sauja mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo citrinos nutarkuoti žievelę.
    Svogūnėlius ir mėtas nuplauti ir nusausinti.
    Mėtos lapelius atskirti nuo stiebų. Lapelius ir svogūnų laiškus susmulkinti.
    Kalendros žirnelius sutrinti trintuvėje.
    Į trintuvę sudėti mėtas, svogūnėlius, citrinos žievelę, druską ir trinti iki vientisos košelės.
    Šonkaulius padalinti, kad vienoje porcijoje būtų po 2 kauliukus.
    Tada juos sudėti į indą su mėtų košele, ištrinti ja mėsą, uždengti ir palaikyti šaldytuve 2 val.
    Ant kepimo skardos patiesti folgą, ištepti aliejumi ir sudėti šonkaulius.
    Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų