Vasara - puikus metas pasigaminti tobulo skonio mėsainį. Ant laužo kepta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje, o dūmų aromatas skonį padaro dar gardesnį.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 4 vienetai bandelių
- 2 vienetai agurkų
- 1 galva svogūnų
- 1 pundelis salotų
- 1 žiupsnelis pipirai
- 1 žiupsnelis druskos
- šiek tiek kečupo
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą išmaišome su Jums tinkamu kiekiu pipirų ir druskos. Formuojame mėsainio mėsos paplotėlius. Kepame juos ant laužo arba galima ir keptuvėje, kaip patys nuspręsite.
- Šalia kepančių mėsos paplotėlių paskrudiname ir bandeles.
- Ruošiame bandeles: perpjauname bandele per pusę, patepame bandeles pomidorų padažu, tuomet dedame griežinėliais pjaustytus agurkėlius, dedame salotas ir svogūno žiedelius - agurko, salotos ir svogūno kiekis priklauso tik nuo Jūsų skonio, kiek norite tiek ir dėkite.
- Iškepusius paplotėlus dedame ant jau paruoštų bandelių ir uždedame viršutinę bandelės dalį. Skanaus!
REKLAMA