• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų majonezo
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 300 gramų sūris
  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų grybų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų majonezo
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 300 gramų sūris
  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų grybų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.

    Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.

    Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.

    Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų