Atvėsintą žuvį ištriname prieskoniais bei druska ir paliekame marinuotis keletui valandų. Pakepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnais. Į atskirą folijos lakštą įdedame po vieną gabalėlį filė, sudedame keptas morkas su svogūnu, užbarstome tarkuoto sūrio ir dedame gerą šaukštą majonezo ant viršaus. Susukame viską į foliją ir kepame apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje. Skaniausia su bulvių koše. Skanaus.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
3 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
500 gramų menkių
šiek tiek majonezo
150 gramų pieno
šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atvėsintą žuvį ištriname prieskoniais bei druska ir paliekame marinuotis keletui valandų. Pakepiname šiaudeliais supjaustytas morkas su svogūnais. Į atskirą folijos lakštą įdedame po vieną gabalėlį filė, sudedame keptas morkas su svogūnu, užbarstome tarkuoto sūrio ir dedame gerą šaukštą majonezo ant viršaus. Susukame viską į foliją ir kepame apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje. Skaniausia su bulvių koše. Skanaus.