• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 400 gramų menkių
  • 10 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis išvaloma, nuplaunama, perpjaunama į dvi dalis, įtrinama druska bei pipirais ir apšlakstoma alyvuogių aliejumi.
    Taip apdorota menkė garinama garuose apie 10 min.
    Rozmarino šakelė sukapojama.
    Ištirpinamas vandens vonelėje sviestas, sumaišomas su citrinų sultimis bei rozmarinu ir pakaitinamas dar apie 4 min.
    Šilta žuvis sudedama į lėkštes, užpilama pasigamintu padažu ir patiekiama su mėgstamu garnyru.
    Gaunasi 2 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 400 gramų menkių
  • 10 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis išvaloma, nuplaunama, perpjaunama į dvi dalis, įtrinama druska bei pipirais ir apšlakstoma alyvuogių aliejumi.
    Taip apdorota menkė garinama garuose apie 10 min.
    Rozmarino šakelė sukapojama.
    Ištirpinamas vandens vonelėje sviestas, sumaišomas su citrinų sultimis bei rozmarinu ir pakaitinamas dar apie 4 min.
    Šilta žuvis sudedama į lėkštes, užpilama pasigamintu padažu ir patiekiama su mėgstamu garnyru.
    Gaunasi 2 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų